| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sona Sturalova prázdné břicho

|
Zaslal: st únor 24, 2010 10:52 am Předmět: Jedle barvy |
|
|
Chtela jsem se zeptat-kde normalne kupujete v Cesku jedle barvy na dorty?A jaka je jejich cena.Ja je do ted kupovala v cizine-dokonce i v Anglii na velice zname webove strance,ale je to fakt hruza kolik za to chteji!!!! Nehlede na to ze je tam i prepocet meny a postovne!!Da se rict ze postovne je skoro tak velke jako cena celeho baliku!!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
světluškaaš krém v pytlíku

Založen: 18.9.2007 Příspěvky: 929 Bydliště: Západní čechy, Aš
|
Zaslal: st únor 24, 2010 11:18 am Předmět: |
|
|
Soňo mrkni se do sekce nákupy tam je několik odkazů na int. obchody s pomůckama a s barvama. Barvy jsou tak v průměru kolem 70,- kč za jednu. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Milu Moderátor

|
Zaslal: st únor 24, 2010 11:19 am Předmět: |
|
|
Soňo, v NÁKUPY najdeš několik obchodů, kde se dají barvy nakoupit...třeba Malátkovi, nebo paní Suková v Nýřanech, nebo Fiala Praha, nebo Gostol.....projdi si to tam _________________ Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
krtek prázdné břicho
|
Zaslal: st únor 24, 2010 3:47 pm Předmět: |
|
|
| Teď má Fiala v Praze gelové barvy ve dvou velikostech za 32,- menší a za 41,- větší (bez DPH) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: st únor 24, 2010 9:24 pm Předmět: |
|
|
Diky moc vsem.Tak jak jsem se docetla-stoji stejne u vas jako u nas!! V Anglii teda stoji taky stejne,ale s prepoctem meny a s postovnim-na konec to vyjde 3x tolik!!!Ale tady(v Italii) ja davam za ty gelovè 2eu s dph...takze to vyjde fakt na stejno.Ale nemaji treba perletove barvy...Decora ma vsechny zakladni barvy a pak se musi namichat-kdezto v Anglii jsem mohla objednat ruzne odstiny....skoda.Ale jestli jsem dobre rozumela-tak vy objednavate jen pres net...moje jedina vyhoda je ta-ze ty zakladni prodavaji v obchode zhruba 15 km od nas.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
krtek prázdné břicho
|
Zaslal: čt únor 25, 2010 1:00 am Předmět: |
|
|
| Nemusíš objednávat přes net, když to máš blíže do prodejny, které jsou v Praze, Brně atd. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Milu Moderátor

|
Zaslal: čt únor 25, 2010 1:08 am Předmět: |
|
|
Krtku, Soňa píše, že žije v Itálii  _________________ Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čt únor 25, 2010 11:25 am Předmět: |
|
|
ihihi jedine kdyz pristanu na letisti...ze bych se koukla po okoli...ale s dvema neposedama-bych neryskovala takze zustane net...V cesku si je muzu nechat poslat k nasim.A jeste kdyz uz se teda ptam-ja jsem nikdy zadnou potahovku nekoupila-delam si je vsechny sama...podle vas je velkej rozdil mezi tema kupovanyma a delanyma doma?Vy je vice kupujete a nebo vyrabite?(jsem zvedava jak opice )  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá únor 26, 2010 11:23 pm Předmět: |
|
|
hmmmm....myslim ze musim jit hledat co je to marcoš Kdezto icing si nedelate-ten kupujete ze jo?Jinak jsem zapomela ze predposledni dort jsem delala -teda jen ruze -z gumpast.Nevim jestli vam to neco rika-ja to znam jen pod timto nazvem-jsou z toho nadherne veci-ale hrozne spatne se s tou hmotou pracuje-schne pod rukama Potahovku pouzivam bud z mmf(MarshmallowFondant-nevim jestli je to spravne napsane-ale v posledni dobe je tady nemuzu sehnat!Maji bud jen tribarevne nebo modrobile....)A kdyz potrebuju bilou-tak ji delam z cukrove medove hmoty-ale med musi byt pruhledny-jinak potah nebude bilej.Ah...jesli pisu vic prazsky,tak to proto ze posledni roky jsem stravila ve Varech-kde dodnes zije moje rodina  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Milu Moderátor

|
Zaslal: pá únor 26, 2010 11:27 pm Předmět: |
|
|
Soňo, ty dvoubarevné bonbony se dají rozstřihnout abys měla jen bílou _________________ Cokoli dá ti osud to snášej a zvítězíš nad ním. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Milu Moderátor

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá únor 26, 2010 11:36 pm Předmět: |
|
|
| Milu napsal: | | Soňo, ty dvoubarevné bonbony se dají rozstřihnout abys měla jen bílou |
Pokud se mi podarilo sehnat ty ruzovo bile-tak jsem to delala...ale ty modrobile jsou male hlavicky smoulù a nevim co s modrou...snad jsem ji nikdy nepouzila.Az pojedu do ceska-tak se podivam jeslti se daji sehnat jen bile.Proto pouzivam medovy potah-chutove je dobrej(alespon deti jsou o tom presvedcene )Kouknu na toho marcose.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá únor 26, 2010 11:39 pm Předmět: |
|
|
hahah...ted mi to doslo-ze marcose jsou marcipanove potahy Ty jsem jeste nezkousela... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Galbovka promazaný korpus

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: út duben 06, 2010 2:55 pm Předmět: |
|
|
Zatim delam bud z cukrove hmoty,nebo marshmalow bonbonu(od Hariba).S hmotama neni problem-ale nevim kde hledate ty nadherne barvy.Ja jich mam par z Anglie-ale stoji silene a pak-ja hledam berevne pasty-ne gely.Gely tady kupuju za 2eu-zakladni barvy-ale nemaji ty patelove tony a navic se brzy kazi-musim je mit v lednici!! Nevim jak se jmenujou anglicky-ale neco jako-concetrat colour paste...... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: so duben 10, 2010 9:54 pm Předmět: |
|
|
Nekdo ma zkusenosti s objednavkou z techto stranek?Kolik si berou za poslani,v jake mene chteji platit,jak dlouho to trva a hlavne jestli je to seriozni adresa...?
Ja znam par stranek i tady u nas,a rozhoduju se kde barvy zakoupit,protoze v te Anglii je to fakt drahe... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po duben 12, 2010 1:42 am Předmět: |
|
|
Já teda ne. Ale ty jsi psala, že máš možnost si objednat sem k někomu na českou adresu, ne? Tak zkus objednat jako holky, třeba od Malátků nebo u Fialy nebo tak. _________________ ZdenkaG.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|