|
Diskuzní fórum o dortech a pečení Zdobení, pečení, rady, nápady, inspirace
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Macicek Site Admin

Založen: 3.9.2007 Příspěvky: 561 Bydliště: Karlovarsko-Chebsko
|
Zaslal: so září 05, 2009 7:24 pm Předmět: |
|
|
Děvčátka, chyby netýkající se cakes.cz si prosím pište jinam, ať mě to nemate. Děkuji převelice  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonym Anonymní
|
Zaslal: ne únor 07, 2010 9:19 am Předmět: |
|
|
| Milu napsal: | | holky, nemáte problém s nabíháním obrázků v tvorbě?...já tam nemůžu ani chodit, vždy se mi to zasekne...ty fotky jsou tam nějak velké nebo co...a dělá mi to jen cakes |
třeba soptík tam dává fotky přímo z foťáku. Ta beruška má velikost 2048x1536 a má to 1,5 MB a ještě to dává na nějaký americký stránky, tak asi proto.
Možná by bylo dobré jim někde napsat, ať si ty fotky zmenší na nějaký rozumný rozměr třeba 800x600 nebo 1024x768 stejně nikdo nemá na monitorech tak velké rozlišení a tady se zobrazí obrázek jen jako 600x450, který by pak měl jen do 50kB.
Michal
postup pro ty kteří nepoužívají rajče(to fotky zmenšuje samo) a nejsou počítačově gramotní jsem udělal postup http://www.dortyodvladky.webzdarma.cz/fotopostup/index.php?obsah=postup/ostatni/foto03 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Přidat toto téma do oblíbených.
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|