|
Diskuzní fórum o dortech a pečení Zdobení, pečení, rady, nápady, inspirace
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Milu Moderátor

|
Zaslal: út září 04, 2007 11:20 pm Předmět: Díky, Macíčku |
|
|
| Opravdu dobrá práce, díky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Macicek Site Admin

Založen: 3.9.2007 Příspěvky: 561 Bydliště: Karlovarsko-Chebsko
|
Zaslal: st září 05, 2007 9:44 pm Předmět: |
|
|
Jé, jaktože jsem si tohohle všimla až teď?! Potěší...
(Ale nebojte se psát i kritiku, nejsem vztahovačná.) _________________ http://macicek.multiply.com
Naposledy upravil Macicek dne pá říjen 12, 2007 9:00 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Milu Moderátor

|
Zaslal: čt září 06, 2007 9:11 pm Předmět: |
|
|
A ještě jednou velký dík!! Ty víš za co. A kdybych tady ještě někdy udělala nějaké "smetí", tak to zase uklidíš, viď? 
Naposledy upravil Milu dne st říjen 10, 2007 10:22 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Macicek Site Admin

|
Zaslal: pá září 07, 2007 2:31 pm Předmět: |
|
|
Holky, to je jasný! Kdyby se Vám komukoli stalo, že třeba pošlete zprávu 2x (a já si toho nevšimla sama) nebo prostě budete chtít nějakou svojí zprávu smazat, tak stačí dát vědět.
EDIT: Kontaktujte i moderátory, Milu, Džuli a grey  _________________ http://macicek.multiply.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sněhulík našlehaný krém

|
Zaslal: po květen 04, 2009 7:59 pm Předmět: |
|
|
tak nějak jsem nenašla patřičný chlívek, tak se se svým dotázkem upíchnu sem..
Maci chtěla jsem se zeptat, v souvislosti co jsme probírali v Cítově, že se pokusíš na Cakes předělat, jestli by nešlo nějak prodloužit dobu svítivosti jednotlivých nových příspěvků třeba na den či dva než opravdu téma navštívím...aby to nezáviselo na přihlášení ..ráno jen proletím pozdravit a nemám čas "svítivky" prolézt, ale odpoledne mi už nesvítí a já nevím kde co nového bylo a nezbývá než znovu pátrat...nevím třeba to nejde nebo tak....
takže zatím Díky Macíčku _________________ pokud se vám moje fotečky nezobrazují, musíte nejprve navštívit mé www stránky, stačí otevřít úvodní stranu
všechno je jednou poprvé  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Macicek Site Admin

|
Zaslal: út květen 05, 2009 2:27 pm Předmět: |
|
|
Pokusím se, neslibuji  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Přidat toto téma do oblíbených.
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|